Jelentkezés menete

  1. Töltsd ki, és küldd el nekünk a jelentkezési űrlapot
  2. Visszaigazoló levelünkben megküldjük a befizetéshez szükséges adatokat. A tanfolyam díját banki átutalással tudod kiegyenlíteni.
  3. A sikeres befizetésről értesítőt küldünk, és véglegesítjük a foglalásodat.
  4. A tanfolyam előtt 1 hónappal megküldjük a kezdéshez szükséges további részleteket (helyszín, felszerelés, foglalkozások időpontjai stb.)

Jelentkezési űrlap

Jelentkezésedhez kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, és küld el nekünk. 

Jelenleg nincsenek érvényes időpontok. Várható kezdés 2022. októbertől. Az időpontokat a kezdés előtt 3-4 hónappal tesszük közzé.
Lehetőséged van egy összegben 5% kedvezménnyel előre fizetve biztosítani a helyed, vagy részlefizetést választani az alábbi feltételekkel: 1. részlet – részvételi díj 50 %-a jelentkezéskor / 2. részlet – részvételi díj 50 %-a legkésőbb a 2. foglalkozás előtt 5 nappal. A banki átutaláshoz szükséges adatokat a visszaigazoló emailben küldjük meg. A helyed csak az érvényes befizetés után válik véglegessé!

Visszalépés és lemondási feltételek

A részvételi díj megfizetését követő 5 naptári napon belül, de legkésőbb a programot megelőző 30. nap éjfélig a résztvevő indoklás nélkül elállhat a részvételtől, és kérheti a részvételi díj visszafizetését. 

COVID 19 tájékoztató

A képzés felépítése nem teszi lehetővé az online oktatást, ezért ha a járványügyi korlátozások miatt a helyszíni foglalkozások szünetelnek, ezért a képzés elhúzódhat, de online oktatás nem lesz! A maximális létszámunk 9-10 fő, ültetési távolság 2 méter, tehát biztonságos körülmények között tudsz a kurzuson részt venni.

A képzés várható részvételi díja
278 000 Ft

Az ár tartalmazza a képzésen való részvételt, az írásos oktatási anyagot, konzultációkat, és az oklevelet. A foglakozásokon kávét, teát biztosítunk.

Részletfizetési lehetőség

  1. részlet – részvételi díj 50 %-a jelentkezéskor 
  2. részlet – részvételi díj 50 %-a legkésőbb a 2. foglalkozás előtt 5 nappal
A képzés várható kezdési időpontjai
2022. október-december

2022 őszén 3 időpontban indul majd képzés, 10 fős csoportokban. Pontos időpontok várhatóan 2022. július-augusztusban lesznek elérhetőek.

Kérek értesítőt az új időpontokról